Το Κατάστημα αναγνωρίζει την σημαντικότητα της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και συναλλαγές των χρηστών είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Πληροφορίες που σας ζητάμε:

Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο E-shop, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε και θα σας ζητήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο όταν θελήσετε την είσοδο στο E-shop και θελήσετε προχωρήσετε στην παραγγελία προϊόντων ως πελάτης, ή εάν επιλέξετε να λαμβάνεται τα ενημερωτικά μας e-mail.

Ενημερωτικά e-mail:

Αν θέλετε να λαμβάνεται ενημερωτικά email, σας ζητείται να εισάγεται σε μία φόρμα μόνο η ηλεκτρονική σας διεύθυνση email όπου και θα στέλνονται και τα ηλεκτρονικά μηνύματα με τα νέα και τις προσφορές του Καταστήματος . Μέσα σε κάθε email που θα σας αποστέλλεται, θα σας δίνεται η δυνατότητα να μπορείτε να διαγραφείτε όποτε το θελήσετε μελλοντικά από την λίστα των ενημερωτικών email, ώστε να μην λαμβάνεται πλέον άλλη ενημέρωση εφόσον δεν το επιθυμείτε.

Είσοδος στο Κατάστημα - Στοιχεία Πελάτη

Τα απαραίτητα στοιχεία για την εγγραφή και την είσοδο σας στο E-shop είναι το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης (με τα οποία θα γίνεται η είσοδος σας στο E-Shop μετά την εγγραφή σας ), το email, το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση (οδός, αριθμός, πόλη, νομός, χώρα) και τηλέφωνο. Τα ανωτέρω στοιχεία σας είναι όλα υποχρεωτικά για την εγγραφή σας.
Τα ανωτέρω στοιχεία αποτελούν επίσης τα στοιχεία πελάτη σε περίπτωση που προχωρήσετε σε μια αγορά προϊόντος βάσει των οποίων θα γίνεται η τιμολόγηση και η αποστολή των προϊόντων, δηλαδή αποτελούν τα στοιχεία αγοραστή όπου θα εκδοθούν τα ανάλογα παραστατικά και η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας. Επίσης κατά την αγορά ενός προϊόντος μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία μιας νέας  διεύθυνσης αποστολής για μια παραγγελία και νέο παραλήπτη στην περίπτωση που τα στοιχεία και η διεύθυνση του πελάτη που αποτελούν και την διεύθυνση χρέωσης, δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία και την διεύθυνση του παραλήπτη του προϊόντος.

Έκδοση τιμολογίου

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου για την αγορά ενός προϊόντος, θα πρέπει να κάνετε ειδική μνείαότι επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου στο πεδίο "Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις" και να εισάγετε όλα τα απαραίτητα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας σας, που απαιτούνται για την έκδοση του τιμολογίου.


Δηλαδή σε κάθε περίπτωση σας ζητούνται  μόνο τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία είναι αναγκαία για την αποστολή προϊόντων, για την διασφάλιση της επικοινωνίας μαζί σας και τα στοιχεία τιμολόγησης.

Οι αγορές μέσω του E-Shop γίνονται μόνο με την μέθοδο της αντικαταβολής ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Καταστήματος ή με παράδοση και πληρωμή από την έδρα του Καταστήματος σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε και να παραλάβετε αυτοπροσώπως από το Κατάστημα μας. Επίσης γίνεται σαφές ότι σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσουμε στοιχεία περισσότερα από αυτά που αναφέρονται ανωτέρω.

Οι χρήστες - πελάτες ενημερώνονται και αποδέχονται με το παρόν ότι συναινούν με την επεξεργασία των ανωτέρω προσωπικών στοιχείων από υπαλλήλους του Καταστήματος, για τις ανάγκες της ομαλής συναλλαγής και επικοινωνίας μεταξύ αυτών και του Καταστήματος καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε τρίτους προστήθεντες (π.χ. συνεργαζόμενη εταιρεία courier), οι οποίοι θα προσδιορίζονται στα πλαίσια διεκπεραίωσης μιας παραγγελίας (καταρτιζόμενης σύμβασης).

Επίσης με το παρόν βεβαιώνεται ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του Καταστήματος έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όταν αυτό είναι αναγκαίο, όπως για την διεκπεραίωση μιας παραγγελίας. Το Κατάστημα δεσμεύεται ρητά να μην αποκαλύψει τα προσωπικά στοιχεία των πελατών του και τα στοιχεία των συναλλαγών τους σε τρίτους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά στοιχεία του κάθε πελάτη που δηλώνονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το Κατάστημα και με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση μιας παραγγελίας. Το σύνολο των εγγράφων - ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ του Eshop και ενός πελάτη στα πλαίσια παραγγελιών - αγορών θα τηρούνται από το Κατάστημα για τουλάχιστον χρονικό διάστημα έξι μηνών και ο πελάτης θα έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες εφόσον το επιθυμεί.